60 dages returret

Gratis fragt

Over 500.000 kunder

Indkøbskurv

Continue Shopping

Andre købte også

Kortholder (RFID sikker)

Kortholder (RFID sikker)

184 DKK258 DKK-29%
Elektrisk krydderkvern

Elektrisk krydderkvern

221 DKK295 DKK-25%
Bærbar steamer

Bærbar steamer

369 DKK517 DKK-29%
TrendSelvklæbende LED-belysning (3 m)
TrendWiFi-forstærker

WiFi-forstærker

258 DKK443 DKK-42%
+30 000 followers @sparnet @sparnet
Shipping

Fri fragt i Danmark!

Om Sparnet

Funktionelle bestsellere til hverdagen!

 

Sparnet ejes af virksomheden Stores For You med nordisk hovedkontor i Stockholm. Vores grundlæggende idé er at finde og udvikle smarte produkter til dig og dit hjem, ofte med specielle funktioner eller unikke designs. Sparnets sortiment er fleksibelt og baseret på sæson og trends. Dog er vores hjerter ekstra åbne for løsninger til hjemmet og husholdningen. Sparnet er en af de største spillere i Danmark inden for dets segment og behandler 600-1000 bestillinger om dagen. Alle produkter bliver leveret til dig gratis med 60 dages returret.

Sparnet founders

Miljømæssigt og etisk ansvar 
Vi følger direktiverne, der gælder i EU og Danmark i forhold til materialer og arbejder konstant på at blive bedre. Vi besøger gentagne gange de leverandører og fabrikker, vi samarbejder med for at sikre arbejdsbetingelser, lønninger osv., og at fabrikkerne overholder adfærdskodekset samt lovene i landet. Fabrikkerne, der samarbejder med Sparnet, leverer også til en række større skandinaviske detailvirksomheder.  

Vi sender vores bestillinger i klimavenlig emballage certificeret af ClimatePartner
 

I enden er det vigtigste for os tilfredse kunder. Vi lytter til jeres ønsker. Vores valg af materialer og funktionalitet er baseret på alt den værdifulde respons, vi får. Tøv venligst ikke med at kontakte vores kundeservice for at fortælle os, hvad du er tilfreds eller mindre tilfreds med, om hjemmesiden, produkterne og services.  

En tilfreds kunde er vores topprioritet, og vi lytter til jer! Vi er mere end glade for at modtage respons vedrørende produkterne; detaljer, der er gode eller dårlige; hjemmesideindhold eller vores kundesupport. Vi arbejder konstant på at blive en lille smule bedre!


Sparnet - Nordic HQ
SPARNET
C/O Almroths Express
Säterivägen 25
605 97 Norrköping
SWEDEN